REFERENCIÁK
Munkáinkat minden esetben a megrendelők saját elképzelései és egyedi igényei alapján készítjük el. A végeredményben - legyen az egyedi tervezésű weboldal, sablon oldal vagy akár reklám banner - biztos, hogy azt látja viszont amit megálmodott.
Munkáink között megtalálhatóak statikus és dinamikus weboldalak is. Utóbbiakat sok esetben egy adminisztrációs felület is kiegészíti, mellyel elsősorban a weboldal tartalmai részeit lehet karbantartani.
Az előre kialakított sablonokat a megrendelők igényei szerint módosítottuk elérve a kívánt megjelenést így létrehozva egy költséghatékony webes felületet.
Egyedileg fejlesztett webáruház rendszerünkön keresztül igényesen van lehetőség a termékek, szolgáltatások árusítására.
Értékesíthet eladó és kiadó ingatlanokat, az Ingatlan csomag tartalmazza az ehhez szükséges funkciókat, melyeket igény szerint személyre lehet szabni.
Micrositeokat általában már meglévő weboldal mellé szokás létrehozni, mely külön Domain névvel elérhető és adott termék vagy szolgáltatásra kerül optimalizálásra így a fő weboldalt erősíti a keresőrendszerek számára.
Landing page lehet egy adott reklám kampány hirdetését követő, lezáró külön Domain névvel elérhető weboldala.
Egységes és esztétikus arculati elemekkel megjelenő vállalkozás sikeresebben és biztosabban tudja saját magát illetve termékeit, szolgáltatásait ügyfelei elé tárni.
A nyitó oldalon elhelyezett ötletes, mozgalmas animációval megjelenítheti vállalkozásának, szolgáltatásainak főbb motívumait, hangsúlyozva azt, amit a látogatókörének szán.
Termékek, szolgáltatások, rendezvények és még sok-sok más reklámozására tökéletes megoldás egy látványos flash animációval készített banner.
FLASH ANIMÁCIÓK

Torzsa Lajos - esküvői fotós

Látványos animáció a tulajdonos a megjelenő képeket saját kezűleg tudja menedzselni.

http://www.nagynapfoto.hu

AUTO FREE Kft.

Megrendelő lógójának animálása introként.

http://www.4brainz.hu/autofree

MarketCom Tanácsadó Kft.

A Game-Ankét 2006 kiállításra készített termékbemutató animáció.

http://www.4brainz.hu/gameprofil

Öreghegyi Állatklinika

Prelodert és zenei betétet tartalmazó intro, kétféle oldal belépéssel.

http://www.4brainz.hu/allatklinika

Ruszkai Gábor

Ruszkai Gábor grafikus weboldalának kiegészítése flash introval, amely saját munkáinak képeit használja.

http://www.ruszkai.hu

1 2 »